Диабетични и диетични продукти, билкови сиропи и токайски вина.

Други наши сайтове

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Диабетични и диетични продукти, билкови сиропи и токайски вина.
Добре дошли на нашата интернет страница !
 

                               Фирма Шмидт ООД е насочила своето внимание към продуктите, подпомагащи здравословния начин на живот на хората и вече повече от 25 години се занимава с внос и дистрибуция на диабетични и диетични храни  в България. В последните години се стремим да представим на българските потребители и качествени био продукти. Нашият стремеж е в бъдеще да увеличим значително дела на предлаганите от нас храни, продукт на биологичното земеделие в Европа.

 Както в световен мащаб, така и в България броят на диабетиците расте и данните сочат, че възрастовата граница пада. Ние се стремим да разширим кръга на предлаганите храни, които и диабетиците могат да консумират.

Портфолиото ни  се състои от подсладители с търговската марка CANDEREL, различни видове вафли, бонбони ,  бисквити и сладки за диабетици ,  заместител на мед и др. Тези продукти са подходящи също така и за всички , които искат да водят здравословен начин на живот или имат проблеми с кръвната захар. Работим активно с големите търговски вериги  БИЛЛА  и  КАУФЛАНД, където можете да ги намерите.

Освен това фирмата предлага чрез аптечната мрежа и два вида билкови сиропа „ЕХИНИЛ „ и „ ФОЛИПИЛ” , които са много добро средство за подпомагане  лечението на заболявания на горните дихателни пътища и укрепване на организма и неговата имунна система.  Предлагаме и широко известния в света продукт АНСС ( активен хемицелулозен компонент ) , произведен от единствения завод в Сапоро , Япония и доставян от фирма ШМИДТ  директно  в България. Подробна информация за него можете да намерите на сайта ни www.imunoterapia-ahcc.com . Това е отлично средство за укрепване на имунитета и противодействие на вирусни заболявания , особено в есенно-зимния сезон. Създаден е на базата на резултатите от  множество научни изследвания свързани с лечебните свойства на гъбата шийтаке. Предлагаме го също в аптечната мрежа.  

Екипът на фирмата се стреми да обновява своето портфолио и всяка година да предлага на българските потребители нови продукти , подпомагащи здравословния начин на живот .

Екип на ШМИДТ ООД

  
 
image_31
image_32
image_33
image_34
image_35
image_36